18 Ιάν · Antonis Pashalis · No Comments

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό 2018

Δείτε περισσότερα

17 Ιάν · Antonis Pashalis · No Comments

Επίσκεψη μαθητών Β΄ τάξης στο «Εργαστήρι του πηλού» Την Τρίτη 16-01-2018 οι μαθητές της Β΄ τάξης του Σχολείου μας επισκέφτηκαν το «Εργαστήρι του πηλού». Το πρόγραμμα που παρακολούθησαν είχε θέμα «Μικροί αγγειοπλάστες». Οι μαθητές μέσα από την τέχνη της κεραμικής, με οδηγό τη φαντασία, δημιούργησαν τα δικά τους μοναδικά έργα και βίωσαν την εμπειρία ενός αυθεντικού εργαστηρίου κεραμικής!

Δείτε περισσότερα

16 Ιάν · Antonis Pashalis · No Comments

Την Πέμπτη 8-2-2018 το απόγευμα, ώρα 18.00-20.00, σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας ντυμένους μασκέ, για να γιορτάσουμε οικογενειακά μαζί σας την Τσικνοπέμπτη!

Δείτε περισσότερα

11 Ιάν · Antonis Pashalis · No Comments

Επίσκεψη μαθητών Γ΄ τάξης στον Πολυχώρο Ένεκα Παιδείας.Την Τετάρτη 10-1-2018, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Σχολείου μας επισκέφτηκαν τον πολυχώρο Ένεκα Παιδείας, όπου παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ήρωες, θεοί και μύθοι». Ο μύθος της Περσεφόνης έγινε η αφορμή ώστε μαζί με τον Ιάσωνα και το χρυσόμαλλο κριάρι του να ταξιδέψουν οι μαθητές στον «μυθικό» Όλυμπο. Εκεί συνάντησαν τους αρχαίους θεούς, έμαθαν για τις αρετές και τα κουσούρια τους και μιμήθηκαν τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα! Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των θεών τα παιδιά πραγματοποίησαν (με παιγνιώδη μορφή σε μουσικοκινητική αναπαράσταση) μερικούς από τους άθλους του Ηρακλή και του Θησέα για να πείσουν τους θεούς να αναλάβουν την εξουσία για σχεδιάσουν έναν καλύτερο κόσμο. Σε μια ζωντανή αναπαράσταση της λειτουργίας της δημοκρατίας στην αρχαία Αθήνα οι μαθητές βρήκαν την ευκαιρία στην εκκλησία του δήμου να εκφράσουν τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους, να προτείνουν λύσεις και να ψηφίσουν τον αρχηγό τους στο νέο κόσμο που ονειρεύονται.

 

Δείτε περισσότερα

29 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2018 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Δείτε περισσότερα

22 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την ορχήστρα του Σχολείου μας.

Δείτε περισσότερα

20 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Ωραίες στιγμές από το παζάρι μας.

Δείτε περισσότερα

16 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας. Θα σας περιμένουμε την Τετάρτη 20/12, το απόγευμα !!!

        

Δείτε περισσότερα

15 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Τα παιδιά μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης παραδίδουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο» του Δήμου μας και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της ενορίας μας. Με στόχο την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη , ώστε να έχουν την ευκαιρία να περάσουν πιο ζεστές και ανθρώπινες χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Δείτε περισσότερα

14 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Γιορτή τμημάτων Προπρονηπίων «Το ποντικάκι που ήθελε ν’ αγγίξει ένα αστεράκι!!!»

Δείτε περισσότερα

13 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Γιορτή τμημάτων Νηπιαγωγείου «Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων»

Δείτε περισσότερα

13 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Ημερίδα ποδοσφαίρου 12/12/2017

Δείτε περισσότερα

12 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Τη Τετάρτη 06-12-2017, οι μαθητές της Α΄ τάξης του Σχολείου μας επισκέφτηκαν τον πολυχώρο Ένεκα Παιδείας, όπου παρακολουθήσαν στο εργαστήρι τέχνης, πολιτισμού και διαδραστικής μάθησης το πρόγραμμα «Οι 4 εποχές του χρόνου – Ο πειρατής των εποχών». Oι μαθητές, συμμετείχαν σε ένα θεατρικό δρώμενο με πρωταγωνιστή τον πειρατή των εποχών και ως ναύτες ενός παράξενου πληρώματος ταξιδέψαν στις ομορφιές των εποχών.

Δείτε περισσότερα

11 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

Γιορτή τμημάτων Προνηπίων «Η βασίλισσα του χιονιού»

      

Δείτε περισσότερα

11 Δεκ · Antonis Pashalis · No Comments

2η Ημερίδα – Πανηγύρι Φυσικής «Η Φυσική μαγεύει …μικρούς και μεγάλους» Κυριακή 10/12/20

Δείτε περισσότερα

Πρόσφατα άρθρα