ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταία νέα

Οταν τα παιδιά μας αγαπούν το Σχολείο τους!!!! Είναι η δύναμη μας για να είμαστε καλύτεροι.

Δείτε περισσότερα

Αποτελέσματα εξετάσεων Αγγλικών Μάιος 2016.

Δείτε περισσότερα

Αποτελέσματα εξετάσεων Γερμανικών Μάιος 2016.

Δείτε περισσότερα

Η εφημερίδα μας.

Πατήστε στην εικόνα και διαβάστε.

Δείτε περισσότερα

Εκδρομή Νηπίων και μαθητών τάξεων Α΄ έως ΣΤ΄, Σάββατο 11-6-2016 στον αρχαιολογικό χώρο Αμφιαραείου Αττικής και στην κατασκήνωση «Αναγέννηση»

Το Σχολείο μας στα πλαίσια των ψυχαγωγικών εκδηλώσεών του διοργάνωσε εξόρμηση στον αρχαιολογικό χώρο του Αμφιαραείου στην Αττική και στη συνέχεια  επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «Αναγέννηση» στον Κάλαμο Αττικής για αθλητικές δραστηριότητες, πολύ παιχνίδι και χορό!

Δείτε περισσότερα

Διάκριση των μαθητών μας στον 4ο πανελλήνιο Διαγωνισμό «Φυσικών 2016».

Δείτε περισσότερα

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Δείτε περισσότερα

Η εκδήλωση των παιδιών του τμήματος του Μίνι Τένις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Σχολείου μας η εκδήλωση των παιδιών του τμήματος του Μίνι Τένις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.  Τα παιδιά μας έδειξαν τις τεχνικές, συναρμοστικές και κινητικές ικανότητες που ανέπτυξαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ενώ παράλληλα οι γονείς που παρευρέθηκαν, συμμετείχαν σε κινητικά παιχνίδια μαζί ...

Δείτε περισσότερα

Τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

            Τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Πασχάλη διεκδικούν με τον δικό τους τρόπο την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα και στέλνουν μήνυμα στο Βρετανικό Μουσείο. «Αυτά τα μάρμαρα είναι η ιστορία μας.. …είναι η αξία μας …είναι η ομορφιά της γης …είναι η υπερηφάνεια μας …ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Δείτε περισσότερα

Ωραίες στιγμές απο την βράβευση των μαθητών μας, που διακρίθηκαν στη δράση Βιβλιοφιλία και τον Διεθνή Μαθηματικό διαγωνισμό Καγκουρό 2016.

Δείτε περισσότερα

Οι δραστηριότητές μας

Κολύμβηση

Η κολύμβηση θεωρείται από τα ιδανικότερα αθλήματα για την ομαλή σωματική ανάπτυξη του παιδιού, με σημαντικότατα οφέλη, τόσο σωματικά όσο και κοινωνικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Ποδόσφαιρο

Η δραστηριότητα του ποδοσφαίρου πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου 5x5 από καθηγητή φυσικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάσκετ

Η δραστηριότητα του μπάσκετ πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας από καθηγητή φυσικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίνι Τένις

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 8 ετών και τα μυεί στις τεχνικές του τένις μέσα από μια παιγνιώδη μορφή, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων προπονητών.

Περισσότερες πληροφορίες

Taekwondo

Το Taekwondo ως άθλημα αποτελεί ένα συνδυασμό φιλοσοφίας, πνευματικής πειθαρχίας, σωματικής εξάσκησης και ικανότητας.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλέτο

Το μάθημα του Μπαλέτου που διδάσκεται στο Σχολείο μας, βασίζεται στο σύστημα Royal Academy of Dancing (R.A.D) - (Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου), το οποίο είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσική

Η μουσική μας πρόταση για την επαφή των παιδιών με τη μουσική, τη γνώση και τη δημιουργία περνά μέσα από το Μουσικό Εργαστήρι του Σχολείου μας, όπου η μουσική ως μάθημα περιλαμβάνει:

Περισσότερες πληροφορίες

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Τα παιδιά μέσα από τη διδασκαλία ελληνικών παραδοσιακών χορών θα γνωρίσουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας, την εθνική μας παράδοση, τα ήθη και έθιμά μας.

Περισσότερες πληροφορίες

Θεατρικό Παιχνίδι - Μουσική

Είναι γενικά αποδεκτή η διαπίστωση για την ωφέλεια των παιδιών από τη συμμετοχή τους στη μουσική παιδεία και ειδικότερα, μέσα από το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής ORFF

Περισσότερες πληροφορίες

Χιονοδρομικές Εξορμήσεις

Στα πλαίσια των προαιρετικών αθλητικών - ψυχαγωγικών - εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο μας διοργανώνει μονοήμερες εκδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, που σκοπό έχουν την εκμάθηση του κλασικού σκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιβαλλοντικές Δράστηριότητες

Το Σχολείο μας διοργανώνει οικολογικές - περιβαλλοντικές εξορμήσεις, με στόχο τη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας και δεξιοτεχνίας του παιδιού, φέρνοντας το σε επαφή με τη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες