ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταία νέα

Ωραίες στιγμές απο την βράβευση των μαθητών μας, που διακρίθηκαν στη δράση Βιβλιοφιλία και τον Διεθνή Μαθηματικό διαγωνισμό Καγκουρό 2016.ό Καγκουρ

Δείτε περισσότερα

Η μουσική εκδήλωση μας, στην οποία τα παιδιά της χορωδίας και ορχήστρας του Σχολείου , μας ταξίδεψαν στα μελωδικά – διαχρονικά μονοπάτια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη .με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννησή τους.

Πατήστε για να δείτε τα βίντεο της ορχήστρας και τα τραγούδια για τον Χατζηδάκη. Ρυθμίστε την ποιότητα στην αυτόματη επιλογή. Πατήστε για να δείτε τα τραγούδια της χορωδίας για τον Θεοδωράκη. Ρυθμίστε την ποιότητα στην αυτόματη επιλογή. Φωτογραφίες εκδήλωσης.

Δείτε περισσότερα

Διάκριση των μαθητών μας στη δράση «Βιβλιοφιλία 2016».

Θερμά συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν και φέτος στη δράση «Βιβλιοφιλία 2016» και σε όσα διακρίθηκαν!!!!

Δείτε περισσότερα

Σας προσκαλούμε στη μουσική εκδήλωση του Σχολείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 18.30 στο θέατρό μας, στην οποία τα παιδιά της χορωδίας και ορχήστρας μας θα μας ταξιδέψουν στα μελωδικά – διαχρονικά μονοπάτια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννησή τους.

Δείτε περισσότερα

Βράβευση των μαθητών μας, που διακρίθηκαν στον 10ο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» του περιοδικού «Ο μικρός Ευκλείδης» της Μαθηματικής Εταιρείας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν!!!

Δείτε περισσότερα

Τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Πασχάλη διεκδικούν με τον δικό τους τρόπο την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα και στέλνουν μήνυμα στο Βρετανικό Μουσείο.

«Αυτά τα μάρμαρα είναι η ιστορία μας.. …είναι η αξία μας …είναι η ομορφιά της γης …είναι η υπερηφάνεια μας …ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!

Δείτε περισσότερα

Σάββατο 21/5 οι εξετάσεις για Cambridge English Starters, Movers, Key for Schools & Preliminary for Schools.

Στο Σχολείο μας για 16η χρονιά το Σάββατο 21/5 διεξάγονται οι  εξετάσεις Cambridge English Starters, Movers, Key for Schools & Preliminary for Schools! Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους μαθητές μας Καλή Επιτυχία!!

Δείτε περισσότερα

Εκπαιδευτική εξόρμηση Δ τάξης στην Αθήνα.

Στα πλαίσια της γνωριμίας των μαθητών μας στη Δ΄ Τάξη με τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης διοργανώσαμε το Σάββατο 14/5 μια υπέροχη εκπαιδευτική εξόρμηση στο κέντρο των Αθηνών. Η εκπαιδευτική μας εκδρομή στο κέντρο της Αθήνας έκλεισε με μια υπέροχη συζήτηση με τους μαθητές μας και τους γονείς τους για όσα μας έκαναν εντύπωση και ...

Δείτε περισσότερα

Διακρίσεις των μαθητών μας στον 10ο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά » του περιοδικού « Ο μικρός Ευκλείδης» της Μαθηματικής Εταιρείας, στον οποίο συμμετείχαν οι μαθητές Ε’ και ΣΤ’ τάξης.

Δείτε περισσότερα

Η συγγραφέας, κα Μπαμπέτα Ιωάννα, στο σχολείο μας!

Την Πέμπτη 12/5/2016 η συγγραφέας κα Ιωάννα Μπαμπέτα  επισκέφτηκε το σχολείο μας και οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να τη συναντήσουν από κοντά, να συνομιλήσουν μαζί της και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που πραγματικά τους έμεινε αξέχαστη!Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του σχολείου μας στα πλαίσια της δράσης «Βιβλιοφιλία». ...

Δείτε περισσότερα

Οι δραστηριότητές μας

Κολύμβηση

Η κολύμβηση θεωρείται από τα ιδανικότερα αθλήματα για την ομαλή σωματική ανάπτυξη του παιδιού, με σημαντικότατα οφέλη, τόσο σωματικά όσο και κοινωνικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Ποδόσφαιρο

Η δραστηριότητα του ποδοσφαίρου πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου 5x5 από καθηγητή φυσικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάσκετ

Η δραστηριότητα του μπάσκετ πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας από καθηγητή φυσικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίνι Τένις

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 8 ετών και τα μυεί στις τεχνικές του τένις μέσα από μια παιγνιώδη μορφή, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων προπονητών.

Περισσότερες πληροφορίες

Taekwondo

Το Taekwondo ως άθλημα αποτελεί ένα συνδυασμό φιλοσοφίας, πνευματικής πειθαρχίας, σωματικής εξάσκησης και ικανότητας.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλέτο

Το μάθημα του Μπαλέτου που διδάσκεται στο Σχολείο μας, βασίζεται στο σύστημα Royal Academy of Dancing (R.A.D) - (Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου), το οποίο είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσική

Η μουσική μας πρόταση για την επαφή των παιδιών με τη μουσική, τη γνώση και τη δημιουργία περνά μέσα από το Μουσικό Εργαστήρι του Σχολείου μας, όπου η μουσική ως μάθημα περιλαμβάνει:

Περισσότερες πληροφορίες

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Τα παιδιά μέσα από τη διδασκαλία ελληνικών παραδοσιακών χορών θα γνωρίσουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας, την εθνική μας παράδοση, τα ήθη και έθιμά μας.

Περισσότερες πληροφορίες

Θεατρικό Παιχνίδι - Μουσική

Είναι γενικά αποδεκτή η διαπίστωση για την ωφέλεια των παιδιών από τη συμμετοχή τους στη μουσική παιδεία και ειδικότερα, μέσα από το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής ORFF

Περισσότερες πληροφορίες

Χιονοδρομικές Εξορμήσεις

Στα πλαίσια των προαιρετικών αθλητικών - ψυχαγωγικών - εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο μας διοργανώνει μονοήμερες εκδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, που σκοπό έχουν την εκμάθηση του κλασικού σκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιβαλλοντικές Δράστηριότητες

Το Σχολείο μας διοργανώνει οικολογικές - περιβαλλοντικές εξορμήσεις, με στόχο τη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας και δεξιοτεχνίας του παιδιού, φέρνοντας το σε επαφή με τη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες