Το ιστορικό του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων μας.

Από το 1947 έως σήμερα τα Ιδιωτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία μας προσφέρουν ένα ασφαλές, οικογενειακό και στοργικό περιβάλλον, μια θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα, με ανθρώπους που νοιάζονται για τους μαθητές μας. Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας αναπτύσσουμε τα προτερήματα και τα χαρακτηριστικά του, τα οποία με την κατάλληλη προσέγγιση θα κάνουν τη φοίτηση και παραμονή του στα Εκπαιδευτήριά μας ευχάριστη και δημιουργική.

Η μοναδικότητα των μαθητών μας καλλιεργείται με την υιοθέτηση νέων και σύγχρονων μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας, που θα δώσουν ώθηση και κίνητρο σε κάθε παιδί να αναζητεί τη γνώση και να αναπτύσσει τις δεξιότητές του. Μέσα από το διευρυμένο πρόγραμμά μας οι μαθητές μαθαίνουν να οργανώνουν σωστά τον χρόνο τους και να ολοκληρώνουν το διάβασμά τους στο Σχολείο έχοντας ελεύθερο χρόνο στο σπίτι για τα εξωσχολικά τους ενδιαφέροντα.

Στα Εκπαιδευτήριά μας με βάση ένα σταθερό σύστημα αξιών εφοδιάζουμε τους μαθητές μας με γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίες τους επιτρέπουν να οξύνουν την κριτική τους σκέψη, να εξοικειωθούν με τις ανθρωπιστικές αξίες και κυρίως να διατηρήσουν την παιδικότητα και την αισιοδοξία τους και να διεκδικήσουν μια σημαντική θέση στην απαιτητική κοινωνία μας. Για να επιτύχουμε τους στόχους μας βασιζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό των Εκπαιδευτηρίων  μας, που είναι προσεκτικά επιλεγμένο με κριτήρια την πείρα, την προσωπικότητα, αλλά κυρίως την ευαισθησία τους στην προσέγγιση της ψυχής των μαθητών μας. Είναι οι άνθρωποι που έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και γνωρίζουν τα ταλέντα, τα χαρίσματα και τη μοναδικότητά τους.

Είμαστε ένα Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο και Νηπιαγωγείο με παράδοση και προοπτική, με συνέπεια στις αξίες και σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης και γινόμαστε πρωτοπόροι θέτοντας και κατακτώντας διαρκώς νέους στόχους για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την πολύπλευρη καλλιέργεια των παιδιών μας. Ανταμοιβή μας είναι να παρακολουθούμε την πρόοδο των αποφοίτων μας μέσα από μια πορεία διακρίσεων στη γνώση, στο ήθος και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση στη συνέχιση των στόχων μας, πιστεύοντας ότι η επιλογή των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων και του Νηπιαγωγείου μας εξασφαλίζει την αρτιότερη εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών σας.