ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τελευταία νέα

2η χειμερινή εξόρμηση Σάββατο 18-2-2017 στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Δείτε περισσότερα

Γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη στο Σχολείο μας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Δείτε περισσότερα

2η χειμερινή εξόρμηση για σκι.

Η 2η χειμερινή εξόρμηση θα γίνει το Σάββατο 18-2-2017 στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Οι μαθητές Α΄ έως ΣΤ΄ τάξης συμμετέχουν στα προγράμματα: σκι, σκαφάκι (έλκηθρο). Με ανυπομονησία περιμένουμε την ημέρα!!!!!!

Δείτε περισσότερα

Αποκριάτικη γιορτή Νηπιαγωγείου και Αης Δημοτικού

Δείτε περισσότερα

Τα πασχαλάκια

Δείτε περισσότερα

Ημερίδα – Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών «Η Φυσική μαγεύει… μικρούς και μεγάλους»

Το σχολείο μας συμμετείχε στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο δημαρχείο της Βούλας και οι μαθητές μας παρασκεύασαν παγωτό χρησιμοποιώντας άζωτο για ψύξη.

Δείτε περισσότερα

Παράσταση αγγλικού εκπαιδευτικού θιάσου “English Theatre Club” για τους μαθητές των τάξεων Νηπιαγωγείου Α΄,Β΄ & Γ΄ «Hansel & Gretel”

  Το αγγλικό εκπαιδευτικό θέατρο “English Theatre Club”, που συνεχίζει για δωδέκατη χρονιά τις δραστηριότητές του με θεατρικές παραστάσεις στα Αγγλικά,  παρουσίασε στο θέατρο του Σχολείου μας, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, την παράσταση «Hansel & Gretel». Ο θίασος αποτελείται από Άγγλους και Έλληνες ηθοποιούς και εκπαιδευτικούς που έχουν πείρα στο παιδικό θέατρο. Το έργο ...

Δείτε περισσότερα

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό 2017

Οι εξετάσεις του φετινού διεθνή μαθηματικού διαγωνισμού «Καγκουρό» πλησιάζουν. Αρχίζουμε λοιπόν δειλά δειλά την εξάσκηση μας, με θέματα προηγούμενων χρόνων. Ασκήσεις στην ιστοσελίδα μας http://www.paschalakia.com/ στη σελίδα Καγκουρό.

Δείτε περισσότερα

Η 1η χειμερινή εξόρμηση Σάββατο 28-1-2017 στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Η 1η χειμερινή εξόρμηση Σάββατο 28-1-2017 στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Πατήστε εδώ για φωτογραφίες

Δείτε περισσότερα

Η 1η χειμερινή εξόρμηση θα γίνει το Σάββατο 28-1-2017 στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Οι μαθητές Α΄ έως ΣΤ΄ τάξης συμμετέχουν στα προγράμματα: σκι, σκαφάκι (έλκηθρο). Με ανυπομονησία περιμένουμε την ημέρα!!!!!!

Δείτε περισσότερα

Είσοδος στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Ενημέρωσης Γονέων

Είσοδος στο Blog μας 'Τα Πασχαλάκια'

Οι δραστηριότητές μας

Κολύμβηση

Η κολύμβηση θεωρείται από τα ιδανικότερα αθλήματα για την ομαλή σωματική ανάπτυξη του παιδιού, με σημαντικότατα οφέλη, τόσο σωματικά όσο και κοινωνικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Ποδόσφαιρο

Η δραστηριότητα του ποδοσφαίρου πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου 5x5 από καθηγητή φυσικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπάσκετ

Η δραστηριότητα του μπάσκετ πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας από καθηγητή φυσικής αγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίνι Τένις

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 8 ετών και τα μυεί στις τεχνικές του τένις μέσα από μια παιγνιώδη μορφή, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων προπονητών.

Περισσότερες πληροφορίες

Taekwondo

Το Taekwondo ως άθλημα αποτελεί ένα συνδυασμό φιλοσοφίας, πνευματικής πειθαρχίας, σωματικής εξάσκησης και ικανότητας.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλέτο

Το μάθημα του Μπαλέτου που διδάσκεται στο Σχολείο μας, βασίζεται στο σύστημα Royal Academy of Dancing (R.A.D) - (Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου), το οποίο είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσική

Η μουσική μας πρόταση για την επαφή των παιδιών με τη μουσική, τη γνώση και τη δημιουργία περνά μέσα από το Μουσικό Εργαστήρι του Σχολείου μας, όπου η μουσική ως μάθημα περιλαμβάνει:

Περισσότερες πληροφορίες

Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί

Τα παιδιά μέσα από τη διδασκαλία ελληνικών παραδοσιακών χορών θα γνωρίσουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας, την εθνική μας παράδοση, τα ήθη και έθιμά μας.

Περισσότερες πληροφορίες

Θεατρικό Παιχνίδι - Μουσική

Είναι γενικά αποδεκτή η διαπίστωση για την ωφέλεια των παιδιών από τη συμμετοχή τους στη μουσική παιδεία και ειδικότερα, μέσα από το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής ORFF

Περισσότερες πληροφορίες

Χιονοδρομικές Εξορμήσεις

Στα πλαίσια των προαιρετικών αθλητικών - ψυχαγωγικών - εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το Σχολείο μας διοργανώνει μονοήμερες εκδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, που σκοπό έχουν την εκμάθηση του κλασικού σκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Περιβαλλοντικές Δράστηριότητες

Το Σχολείο μας διοργανώνει οικολογικές - περιβαλλοντικές εξορμήσεις, με στόχο τη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας και δεξιοτεχνίας του παιδιού, φέρνοντας το σε επαφή με τη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες